Hop On Hop Off in Hollywood - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Any Pereira - WaarBenJij.nu Hop On Hop Off in Hollywood - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Any Pereira - WaarBenJij.nu

Hop On Hop Off in Hollywood

Blijf op de hoogte en volg Any

22 September 2016 | Verenigde Staten, Los Angeles

Vandaag op zoek gegaan naar een bushalte van Hop On Hop Off. Nergens te vinden, blijkt dat je in Hollywood moet opstappen. Gelukkig konden ze me helpen bij de helpdesk van de hostel. Daar hebben ze telefonisch voor me gereserveerd en kon ik met de metro vanaf station Phersing Square naar station Hollywood Highland, een trip van ongeveer 20 minuutjes. Daar aangekomen kwam ik het centrum van Hollywood. Waar je allerlei figuren zag staan zoals, Spiderman, Batman, Spongebob, Transformes en zelf Michael Jackson. Deze Michael was een beetje aan de dikke kant maar de moves van Michael kon hij wel. Daar heb ik bij Chinese Theatre de hop On-Hop Off-bus kunnen pakken en de rit kwam langs Beverly Hills, Santa Monica Blv. Was een heerlijke rit. De bus kwam ook in de dure winkelstraat van Beverly Hills waar al die filmacteurs/actrices shoppen en er een hapje eten.De bus kwam zelfs bij de hotel waar Pretty Woman is opgenomen. Zoals de voice-over zei: de sterren onder ons houden ook van uit eten zoals wij dat doen. En dat is natuurlijk ook zo. Om 21.00 uur heb ik de metro terug genomen naar ' huis'. Daar aangekomen ging ik nog even naar de supermarkt om wat drinken te kopen. 's avonds zie je echt al die homeless peoples. En dat zijn er echt heel veel. In Hollywood heb ik ze niet echt gezien. Maar in downtown LA zit het vol met zwervers, vooral 's avonds gaan ze op de stoep slapen met een dekentje of onder een doos. En overdag lopen ze met een winkelwagen met hun hele hebben en houden. Triest om te zien hoor. Ze stinken ook en hebben vaak hele vieze zwarte voeten of heb zelfs vanmiddag een zwerver zien lopen (hij liep voor me) met een gescheurde broek die ieder keer van z'n reet af viel. Hij had geen onderbroek aan dus je zag hele tijd z'n billen. Wat me opvalt is vooral de zwarte Amerikanen die homeless zijn. Dan hebben de mensen in Nederland met een uitkering echt niets te klagen hoor. Ze zouden een kijkje in LA moeten nemen dan wordt er misschien niet meer zo geklaagd dat ze geen geld hebben voor de kapper of verjaardagje. Dit was het weer voor vandaag. Ik heb voor as zaterdag een ticket besteld voor Disneyland en wordt om 08.30 uur hier bij de hotel opgehaald met de bus. Jippie. Ik ga nu slapen want het is nu 23.25 uur, ik ga morgen naar Universal Studio's. Later!!!

Verslag uit: Verenigde Staten, Los Angeles

Any

Omdat ik 21 september 2011 40 wordt en GEEN suprise-party wil heb ik er voor gekozen om jarig te zijn in Japan. Mijn hoog op het lijstje vakantieland. Nu in praktijk even kijken hoe het daar is.

Actief sinds 28 Juli 2011